MIE HO

MIE HO lekker eten

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 234 beoordelingen
10 dec 2019 om 8:35 Hartstikke lekker allemaal. Iedereen blij (10 gerechten) Ook vegetarisch echt fantastisch
8 dec 2019 om 20:50 SUPER
1 dec 2019 om 22:54 We didn't really enjoy the food :( We had some expectations because of the good reviews, but both the curry and the chicken cashew that we ordered were watery, with almost no flavor. I don't recommend this place.
29 nov 2019 om 20:13 Erg lekker. Zeker de kiploempia’s en khaw phad.
25 nov 2019 om 19:34 Niet onbelangrijk: aardige en beleefde bezorger!
22 nov 2019 om 23:20 Wrong food (main course) was delivered again (2/2 times). Food tastes good though
21 nov 2019 om 21:05 Altijd goed, snel, vers, warm en zeer goed smaak! Grote Garnalen top!
17 nov 2019 om 22:07 Het eten was echt verschrikkelijk. Er zat rode ui door mijn salade, wat niet bij de beschrijving stond en daar ben ik allergisch voor.
9 nov 2019 om 18:44 Het eten is werkelijk goed!
7 nov 2019 om 14:37 In korte tijd 3x laten bezorgen 1x zelf gehaald.. Eten is heel goed en zeer smaakvol. Lieve mensen zijn het..
21 okt 2019 om 21:00 Werd optijd bezorgd. Eten was lekker en in verhouding niet duur! Altijd fijn natuurlijk :)
19 okt 2019 om 21:23 De beste, de snelste!