MIE HO

MIE HO lekker eten

Online eten bestellen
Online eten bestellen

Recentebeoordeling


4 sterren uit 249 beoordelingen
28 jan 2020 om 8:50 Soep en salade heerlijk. Mooie ingrediƫnten. Noedels vond ik te klef en niet echt bijzonder van smaak.
21 jan 2020 om 11:59 Het eten kwam veelste laat aan. Ik had daarna even gebeld waar mijn bestelling bleef, kwam ik erachter dat hun zeiden dat ik het op moest halen. Ik heb godverdomme online duidelijk aangegeven dat ik het naar het adres bezorgd wil krijgen. Slecht dit hoor.
7 jan 2020 om 16:49 met name de pad thai was droog, zuur en behoorlijk vies. de rest van de gerechten waren ook droog. ga hier niet meer bestellen. viel nogal tegen vanwege de ander recensies die wel erg goed waren.
3 jan 2020 om 22:52 Lekker en goede portie
3 jan 2020 om 1:36 Helaas was na gevraagd het eten niet minder pittig gemaakt. Voor de rest was het super smakelijk!
30 dec 2019 om 19:44 Zeer goed eten.. kwaliteit En ook nog eens hele aardige mensen.
10 dec 2019 om 8:35 Hartstikke lekker allemaal. Iedereen blij (10 gerechten) Ook vegetarisch echt fantastisch
8 dec 2019 om 20:50 SUPER
1 dec 2019 om 22:54 We didn't really enjoy the food :( We had some expectations because of the good reviews, but both the curry and the chicken cashew that we ordered were watery, with almost no flavor. I don't recommend this place.